Wandeling Archief


Zondag 14 januari 2024 Nieuwjaarswandeling Ottemenisten

Wat een prachtige opkomst met 28 mensen en 17 honden. Maar waar we hoopten op misschien wel sneeuw was het een en al regen en nog eens regen!
We verzamelden bij Cafe Calluna en gingen daarna van start. Helaas moesten we het eerste gedeelte om het bos heen omdat de paden geen paden meer waren maar meren. Maar na een gedeelte over brede paden konden we toch het bos in. Het eerste gedeelte konden de honden heerlijk los daarna zijn we de grote weg overgestoken om de wandeling te hervatten in het bos aan de andere kant van de weg. Al met al toch een wandeling van 2 uur.
We waren nat, maar dat deerde niemand en na afloop is iedereen gebleven om bij Cafe Calluna wat te drinken met een heerlijke oliebol!
Daarna vertrokken de eerste mensen en een paar zijn nog nagebleven en hebben daar nog heerlijk wat gegeten.
Moe maar voldaan was ik om 7 uur thuis en kon ik nagenieten van deze heerlijke wandeling.
Monique, bedankt voor de organisatie!

Voor de foto’s klik hier

Zondag 15 oktober 2023 Strandwandeling Katwijk aan Zee

Vorig jaar was deze wandeling afgelast vanwege het slechte weer dus vandaag zou die, hoe het weer ook zou zijn, doorgaan.
De vooruitzichten op buienradar zagen er niet zo goed uit maar wat hebben we een geluk gehad. Geen druppel regen, regelmatig een zonnetje, alleen een best wel harde wind. Zeker op de terugweg en dat valt dan best wel even tegen als je het eerste uur lekker met de wind in de rug hebt gelopen.
Tussen kwart over 1 en half 2 verzamelden 13 honden met hun baasjes op de parkeerplaats. Iedere hond kreeg van een van de kleine bazinnetjes een lekkernij en er werden tasjes van Sanus Canibus uitgedeeld waarin ook wat lekkers voor de honden zat.
Op het strand was het niet al te druk, de Zuidkant van Katwijk blijkt stukken rustiger te zijn dan de Noordkant.
Na bijna 2 uur wandelen waren we weer terug en hebben we met een aantal nog gezellig wat gedronken bij Strandpaviljoen Zilt.
Sonja en Hans, bedankt voor de organisatie!

Voor de foto’s klik hier

Zondag 11 juni 2023 Ottemenisten bij Ommen

Omdat er erg warm weer was voorspeld hadden we het tijdstip van de wandeling vervroegd naar 10 uur in de ochtend. Ondanks de warmte, het was om 10 uur toch al 27 graden, waren er best wel een leuk aantal deelnemers, 16 personen met 12 honden. Monique had de wandeling wat ingekort en zowel de baasjes als de honden pasten zich gemakkelijk aan de warmte aan en werd er heerlijk relaxed gewandeld.
Om kwart over 11 waren we weer terug bij Café Calluna, die speciaal voor ons eerder was geopend, en konden we op het beschutte terras samen met alle honden genieten van heerlijke koele drankjes, tosti’s en broodjes kroket.
Het was weer zoals vanouds gezellig bij Calluna en om half 2 zijn de laatsten weer vertrokken.
Monique, bedankt voor de organisatie!

Voor de foto’s klik hier